Materialen en verzorging

Onze transparante clips zijn flexibel en kunnen voorzichtig worden gebogen, zodat ze op je oorlel passen. Wees wel voorzichtig bij het buigen en aanbrengen. Te veel druk kan de clip breken of vervormen.

Tip voor het aanbrengen: Bevestig de clip op het dunste deel van je oorlel, voordat je hem in de gewenste positie schuift. Op deze manier zorg je ervoor dat de clip comfortabel en veilig zit.

Bij Lā Nani staat de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten voorop. We willen dat je lang plezier hebt van je aankoop, dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het correct dragen en verzorgen van je Lā Nani clip-on oorbellen.

Kwaliteit van materialen

Bij Lā Nani gebruiken we hoogwaardige materialen voor onze sieraden. We hebben gekozen voor stainless steel, om de oorbel zo licht mogelijk te houden. De goudkleurige oorbellen zijn gold plated met 14K of 18K goud. Als er een steentje in zit is het zirkonia.

Onze sieraden zijn:

  • Kleurvast
  • Hypoallergeen
  • Nikkel- en loodvrij

 

Sieraden verzorging

Om de glans en schoonheid van je Lā Nani sieraden te behouden, raden we de volgende verzorgingstips aan:

  • Afdoen bij activiteiten: Het is het beste om je sieraden af te doen tijdens douchen, zwemmen, sporten of slapen. Dit helpt om beschadiging of verkleuring te voorkomen.
  • Vermijd chemicaliën: Probeer contact met crèmes, parfums, oliën en andere cosmetische producten te vermijden. Deze kunnen de materialen van je sieraden aantasten.
  • Juiste opslag: Bewaar je sieraden apart van elkaar om krassen te voorkomen. Gebruik een lucht- en lichtdichte verpakking, zoals je Lā Nani pouch, om je sieraden te beschermen tegen oxidatie en verkleuring. 

Reiniging en onderhoud

Voor het onderhoud van je sieraden is regelmatige reiniging essentieel. Gebruik een zachte doek om je sieraden voorzichtig schoon te maken na elk gebruik. Dit verwijdert eventuele resten van cosmetica of natuurlijke oliën van je huid.

Langdurige glans

Onze sieraden zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar ze hebben wel de juiste zorg nodig om hun glans en schoonheid te behouden. Door deze eenvoudige stappen te volgen, zorg je ervoor dat je Lā Nani sieraden er altijd op hun best uitzien.