Ons verhaal over Lā Nani

Lā Nani is een Nederlands sieraden merk dat zich richt op oorbellen voor mensen die geen gaatjes hebben. Wij bieden stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige clip-on oorbellen aan die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht of je gaatjes in je oren hebt of niet.

De naam Lā Nani is afgeleid van het Hawaiiaanse woord “La” wat zon betekent en “Nani” wat mooi betekent. Samen betekent het mooie zon. Wij geloven dat onze oorbellen net zo stralend en mooi zijn als de zon. Bovendien symboliseert de zon ook warmte en vreugde, waardoor onze oorbellen bijdragen aan een positieve en vrolijke uitstraling.

Persoonlijk

Lā Nani is ontstaan vanuit een persoonlijke noodzaak. Dochterlief wilde op tweejarige leeftijd oorbellen. Toen ze vijf was mocht ze gaatjes laten zetten, maar gingen haar oren ontsteken en hebben we de oorbellen eruit gehaald. Twee jaar later probeerden we het opnieuw, terwijl ik mijn tweede gaatje liet schieten. Maar opnieuw ging haar oren ontsteken.

We hebben gezocht naar oplossingen, maar vonden dat er weinig stijlvolle opties waren. Zo is ons merk ontstaan, dat speciaal gericht is op clip-on oorbellen voor mensen zonder gaatjes in hun oren.

Ons product

Onze clip-on oorbellen zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat iedereen kan genieten van de schoonheid van oorbellen. We gebruiken hoogwaardige materialen zoals stainless steel en verguld goud, die hypoallergeen zijn en niet zorgen voor irritatie of allergieën. 

Wij geloven dat het dragen van onze clip-on oorbellen een manier is om jezelf uit te drukken en je persoonlijke stijl te laten zien, ongeacht of je gaatjes hebt of niet.

Bekijk onze collectie en vind de perfecte oorbellen voor jou!